Preskocit navigáciu

Deň detí v Trenčíne


Deň detí v Trenčíne
Opäť prichádza jún a s ním Deň detí, na oslavu ktorého pozýva Posádkový klub Trenčín Veliteľstva síl výcviku a podpory OS SR dňa 30. mája 2010 všetky deti profesionálnych vojakov a zamestnancov posádky Trenčín do priestorov Posádkového klubu v Trenčíne.

Pre všetkých je pripravený zaujímavý program. Deti si budú môcť pozrieť vystúpenia tanečných skupín TS Bonika, TS Baby a TS Korzo ale vyskúšať aj svoje šikovné ručičky v tvorivých dielňach pri výrobe ozdobných vrecúšok a veselých piškót maľovaním potravinárskymi farbami, každý si bude môcť vyrobiť vlastnú menovku, vyskúšať prestieranie i využiť svoju fantáziu pri maľovaní veselých sadrových odliatkov.

Počas celého dňa budú deti súťažiť v hode krúžkami a loptičkami na cieľ, a presnosť si zmerajú pri hádzaní nafukovacími šípkami do terča. Šikovnejší si zahrajú kuželky a všetky deti čaká sladká odmena. Tešíme sa na stretnutie.

Pozvánka na deň detí v TrenčínePozvánka na deň detí v TrenčínePozvánka na deň detí v TrenčínePozvánka na deň detí v TrenčínePozvánka na deň detí v Trenčíne2Pozvánka na deň detí v Trenčíne2Pozvánka na deň detí v Trenčíne2

Autor: Marta Koprivňanská - Dátum: 20.05.2010
Čítanosť: 23916
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share