Preskocit navigáciu

Vojenská hudba na Sliačskom kultúrnom lete


Vojenská hudba na Sliačskom kultúrnom lete

V nedeľu 14. augusta 2011 v priestoroch kúpeľov Sliač odohrala promenádny koncert Vojenská hudba Banská Bystrica. V rámci spolupráce Ozbrojených síl Slovenskej republiky s mestom Sliač zahrali vojenskí profesionáli na aktivite pod názvom „Sliačske kultúrne leto“.

Kultúrne vystúpenie, kedy v priebehu dvoch hodín zahralo vojenské hudobné teleso rôznorodé skladby, bolo jedinečnou príležitosťou prezentácie Ozbrojených síl Slovenskej republiky na verejnosti. Celkom 40 muzikantov zahralo od klasických kompozícií ako napríklad od G. Bizeta - Carmen, G. Roletzkého - Rapsódia až po skladby populárnych skupín Queen a ABBA. Veľký dychový orchester prezentoval pre obyvateľov mesta a návštevníkov kúpeľov Sliač celkovo sedemnásť skladieb a ich vystúpenie sa stretlo s veľkým ohlasom.

Jedná sa tak o ďalšie z predstavení vojenskej hudby pre širokú verejnosť, ktoré bolo rovnako ako na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave ocenené dlhým aplauzom.


Vojenská hudba na Sliačskom kultúrnom lete Vojenská hudba na Sliačskom kultúrnom lete Vojenská hudba na Sliačskom kultúrnom lete Vojenská hudba na Sliačskom kultúrnom lete

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: VH BB - Dátum: 15.08.2011
Čítanosť: 18264
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share