Preskocit navigáciu

Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave


Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave

Aj keď hlavná úloha reorganizačných zmien vo výcvikovom roku 2011 v rámci Síl výcviku a podpory OS SR (zrušenie Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou) z podriadenosti Zásobovacej základne ZT – 5 Martin bola splnená, úplné ukončenie všetkých pracovných úloh spojených s uvedenou úlohou bolo zavŕšené dňa 13. novembra 2012.
V priestoroch Vojenského archívu (centrálnej registratúry) v Trnave bola materiálovými orgánmi a príslušníkmi centra materiálového manažmentu a vlastnej logistiky odovzdaná účtovná evidencia za rok 2011. Pracovníkmi vojenského archívu, za riadenia vedúceho oddelenia vojenských písomností z. Ing. Ľuboša Vadoviča, bolo prevzatých k uloženiu a následnej archivácii celkom 231 zväzkov evidencie. Príprava dokumentácie k odovzdaniu vzhľadom k jej veľkému objemu bola realizovaná referentkami oddelenia evidencie materiálu a prevádzky informačných systémov a logistiky popri plnení každodenných pracovných úloh.
Odovzdaním a uložením uvedenej dokumentácie do archívu je dopísaná kniha spomienok a histórie Skladu výzbroje Moldava na Bodvou, ktorá sa zatvorila na poslednej šesťdesiatej siedmej strane.


Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave1Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave1Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave1Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave1Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave.2Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave.2Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave.2Odovzdanie dokumentácie zrušeného Skladu výzbroje Moldava nad Bodvou do Vojenského archívu v Trnave.2

Autor: ZZZT-5 , Foto: ZZZT-5 - Dátum: 16.11.2012
Čítanosť: 12109
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share