Preskocit navigáciu

Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma


Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma

V rámci zlepšovania fyzickej kondície profesionálnych vojakov a „teambuildingu“ sa 8. marca v Ružomberku uskutočnil druhý ročník florbalového turnaja o putovný pohár veliteľa Základne mobilných komunikačných a informačných systémov (ZaMKIS).

Turnaj otvoril veliteľ základne podplukovník Štefan Pobijak, ktorý všetkým súťažiacim poprial veľa úspechov. O víťazstvo bojovali mužstvá: ZaMKIS 1, ZaMKIS 2, mužstvá VÚ 3030 Zvolen, 5.pŠU Žilina, PÚ Liptovský Mikuláš a VSLP Prešov.

Zápasy prebiehali až do poobedňajších hodín v priateľskom duchu, aj keď športovým emóciám sa nedalo vyhnúť. Domáce družstvá mali jednoznačne podporu publika, ktoré vytvorilo miestami búrlivú atmosféru. Prihlásené družstvá boli rozdelené do dvoch skupín po troch súťažiacich kde odohrali zápasy každý s každým. Playoff sa hralo systémom prvý z A. skupiny proti druhému z B skupiny a opačne. Ešte pred vyvrcholením turnaja sa hrali zápasy o umiestnenie. Turnaj nakoniec vyhralo družstvo ZaMKIS 1, ktoré počas celého turnaja neprehralo ani jeden zápas. Putovný pohár teda vďaka 1. tímu opätovne „putoval“ do domácej zbierky trofejí, aj keď náročnosť zápasov bola neporovnateľne vyššia oproti predošlému ročníku. Konečné umiestnenie bolo nasledovné:

1 – ZaMKIS 1,
2 – Personálny úrad Liptovský Mikuláš,
3 – 5. pŠU Žilina,
4 – ZaMKIS 2.
5 – VÚ 3030 Zvolen
6 – VSLP Prešov

Veliteľ ZaMKIS vyhodnotil turnaj a kapitánom mužstiev odovzdal trofeje, ktoré si svojimi výkonmi plne zaslúžili. Všetci veríme, že sa tento turnaj už udomácnil v kalendári športových podujatí OS SR a jeho kvalita bude rokmi len rásť.


Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma1Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma1Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma1Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma1Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma2Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma2Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma2Putovný pohár veliteľa ZaMKIS ostal opäť doma2

Autor: por. Ivan, npor. Omasta , Foto: čat. Kašin - Dátum: 18.03.2013
Čítanosť: 11412
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share