Preskocit navigáciu

7. rokov síl výcviku a podpory


7. rokov síl výcviku a podpory
Zaujímavé jubileum 7. rokov existencie síl výcviku a podpory si pripomenuli príslušníci síl na oficiálnom nástupe v pondelok dňa 29. júna 2009 v Kultúrnom a metodickom centre OS SR v Trenčíne.

Zástupca veliteľa síl výcviku a podpory brigádny generál Juraj Krištofovič privítal zúčastnených slovami: „Už 7 rokov pôsobíme v pomyselnej trojnožke Ozbrojených síl po boku pozemných a vzdušných síl. Je to krátka doba na historické počítanie úspechov, ale skúsenosti dokazujú, že naša existencia je opodstatnená. Vo svojom príhovore ďalej poďakoval všetkým, ktorí sa aktívnym spôsobom podieľali na rozvoji síl v uplynulom období a tých najlepších ocenil pamätným odznakom veliteľa síl výcviku a podpory.

V súčasnosti sily výcviku a podpory prechádzajú reorganizáciu a preto pondelkový oficiálny nástup bol zároveň posledným stretnutím veliteľstva síl s veliteľmi priamo podriadených veliteľstiev. „Verím, že i napriek novým štruktúram dokážeme na vysoko profesionálnej úrovni zabezpečiť úlohy, ktoré sú pred nás postavené a udržíme tak silnú pozíciu v Ozbrojených silách, budovanú silami výcviku a podpory od roku 2002,“ komentoval v závere prebiehajúce zmeny brigádny generál Juraj Krištofovič.

7. rokov síl výcviku a podpory7. rokov síl výcviku a podpory7. rokov síl výcviku a podpory7. rokov síl výcviku a podpory

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: kpt. Štefan ZEMANOVIČ - Dátum: 29.06.2009
Čítanosť: 18280
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share